De Bruyloft Trouwringen

De Bruyloft Trouwringen

Laatst ben ik langs geweest bij De Bruyloft Trouwringen samen met mijn vriendin, om te kijken voor sieraden voor om de vinger van mij en mijn verloofde. Een aantal maanden geleden heb ik namelijk mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Wij hadden al meer dan zeven jaar een relatie en ik was er zeker van dat zij de vrouw is met wie ik oud wil worden. Samen met mijn schoonmoeder heb ik een hele speciale dag geregeld voor mijn aanzoek. Ik wist dat mijn vriendin het fantastisch zou vinden om zo verrast te worden. Het was best lastig om alles te regelen, er kwam meer bij kijken dan dat ik in eerste instantie dacht. Het was fijn om hulp te krijgen van mijn schoonmoeder. Samen hebben wij een dag georganiseerd die mijn vriendin en ik nooit meer zullen vergeten.

De Bruyloft Trouwringen

De perfecte keuze

De eerste keer dat ik langs De Bruyloft Trouwringen ging, was ik natuurlijk alleen omdat ik een sieraad ging uitzoeken voor de verloving. Het was best lastig om er een uit te kiezen, er was namelijk heel erg veel keuze. Toch wist ik met de hulp van de medewerkster het perfecte sieraad te kiezen. Mijn schoonmoeder was er achter gekomen welke maat ik moest hebben. Dat was fijn, want zo wist ik zeker dat ik een passend sieraad had voor de verloving. Het was heel erg fijn dat de medewerkster allemaal zo behulpzaam waren. Ik kan iedereen die mooie sieraden zoekt aanraden om eens bij dit bedrijf langs te gaan.

De Bruyloft Trouwringen