Mezelf de Santoni boot cadeau gedaan

Soms is het wel eens leuk om iets voor jezelf te kopen toch? Jezelf een cadeau geven mag toch ook wel een keer? Zo heb ik mezelf vorige week de Santoni boot cadeau gedaan. Deze heb ik wel via het internet besteld aangezien ik ze niet in de stad kon vinden. Ik heb altijd al Santoni’s gehad waardoor ik ook deze keer weer hiervoor ben gegaan! Deze schoenen zitten als gegoten en die kan ik zowel zakelijk als prive dragen.

logo-nl

Ook in de kosten voor deze schoenen hoef ik niet op te letten. Op de website van Van Bommel schoenmode zijn ze namelijk een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien. Dit heeft mij dan ook de doorslag gegeven om de schoenen te bestellen bij hun. Vanaf het moment dat ik namelijk heb besteld heeft het in totaal een werkdag geduurd alvorens deze schoenen bij mij werden bezorgd. De snelheid waarmee hun hanteren is dan ook perfect! Nu dat ik mezelf dit als cadeau heb gegeven heb ik er gelijk voor gekozen om voor mijn vrouw ook een paar schoenen te bestellen.