Magnanni is echt een top merk!

Magnanni

Vorige week heb ik mijn eerste paar van Magnanni gekocht. Hier keek ik al langer naar uit en nu was het eindelijk zover. Voor een bruiloft had ik namelijk natte schoenen nodig. Deze had ik al wel, maar die waren erg versleten. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij Van Bommel. Deze webwinkel had ik al eens van gehoord, want mijn vriendin bestelt hier ook regelmatig. Toen ik daar ging kijken, zag ik direct dat zij een enorm uitgebreid assortiment hebben voor mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen kan hier dus terecht voor nieuw schoeisel.

Ieder wat wils Magnanni

Mijn aankoop van Magnanni heb ik uiteindelijk ook hier gedaan en had ik de volgende dag al in huis. Normaal duurt het een stuk langer en dan word ik altijd ongeduldig, dus gelukkig had ik daar nu geen last van. Het was ook erg fijn dat ik gemakkelijk door middel van iDeal kon betalen, waardoor ik niet met rekeningen achteraf kwam te zitten. Ze zaten heerlijk en de hele dag heb ik erop kunnen lopen zonder last te krijgen van blaren. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets nieuws, neem dan zeker hier eens een kijkje om te zien of er iets voor jou bij zit.